Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.ermekotrade.ro , implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Orice referire la diferiti  producatori, coduri sau comentarii ale acestora se face doar pentru a identifica produsele si nu are nici o legatura cu acestia cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel, pentru o identificare corecta a anumitor repere se vor solicita date de identificare (eticheta de pe utilaj (motor)), eventuale si poze (o operatoare din cadrul companiei va v-a solicita datele de identificare).

Site-ul www.ermekotrade.ro este proprietatea  SC ERMEKO TRADE SRL,  CUI: RO18383391, Nr. Reg. Com.  J05/316/2006 .

Site-ul www.ermekotrade.ro se adreseaza persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care au domeniul de activitate : grădinarit , constructii si service pt. aceste utilaje (echipamente), aparate electrice .

Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA (19%) .

 

Achizitiile de produse se pot efectua prin simpla adaugare a reperelor dorite (nefiind necesar nici un fel de autentificare).

Firmele (distribuitorii, firmele de profil) pot achizitiona produsele cu discount, dupa ce se inregistreaza .

Ermeko Trade SRL poate modifica preturile fara o notificare prealabila in cazul in care ,costurile de transport, ratele de schimb, taxele de import sau alti parametrii care influentiaza preturile . Orice modificare va fi facuta respectand conditiile legale .

Politica de returnare-ERMEKO

Ne dorim sa oferim clientilor si distribuitorilor nostri siguranta ca pot cumpara fara griji din depozitul nostru. In cazul in care s-a facut comanda de pe site (adugand in cos) si nu este produsul cel dorit (comanda eronata), il puteti returna linistit in termen de 14 zile; cheltuielile de transport si comisionul bancar (6 LEI) pentru returnarea sumei, sunt suportate de catre cumparator. Sumele se returneaza in contul clientului in termen de max. 15 zile. Returul sumelor se efectueaza exclusiv in cont bancar a clientului.NU PRIMIM COLETE RETUR PRIN POSTA ROMANA!

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014.

Returul se face insotit de factura produsului. Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de cumparator.  Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari) si in cazul in care produsul are cutie , cutia sa fie in stare perfecta (fara rupturi, sifonari, inscriptii) . 

Adresa pentru retur: Ermeko Trade srl, Oradea, str.Fabricilor nr.4/A, jud. Bihor.

Ermeko Trade SRL pastreaza dreptul de proprietate intelectuala pentru toate imaginile (pozele) / prelucrate de companie prezente pe www.ermekotrade.ro  si interzice copierea si distribuirea lor fara acordul scris al Ermeko Trade SRL .

Majoritatea imaginilor (pozelor) sunt facute la sediul firmei Ermeko Trade SRL cu un singur scop, pentru a corespunde cu realitatea. Adica ce se vede in poza exact acel produs este livrat. In cazul in care produsul livrat nu corespunde intocmai cu cea din poza (alta culoare, etc.) inseamna ca este de la un alt furnizor, dar caracteristicile produsului sunt la fel ca in descriere si clientul este anuntat in prealabil. 

Comenzile se pot efectua direct de pe site , pe e-mail. Informatii tehnice: 0745.526777, 0740.232273.

Livrarea produselor se va face numai prin serviciul de curierat rapid ( GLS , FAN CURIER , DRAGON STAR CURIER ). Cheltuielile necesare transportului sunt suportate de catre cumparator sau in functe de valoarea comenzii de catre ermeko trade srl (se v-a stabili ulterior).

Valoarea transportului depinde atat de destinatie ,de dimensiunea, greutatea coletului si de firma de curierat cu care se efectueaza livrarea, drept urmare aceste costuri se pot modifica.La fiecare comanda efectuata un operator ia legatura cu Dvs. pentru a stabili detaliile referitoare la livrarea coletului.

Preturile pot suferi modificari, in functie de cursul valutar si furnizor (la o comanda anume ,clientul este anuntat de eventuale modificari de preturi).

IN SITUATIA ACTUALA ECONOMICA, PRETURILE AFISATE PE SITE, SE POT SCHIMBA. LA O COMANDA ANUME CLIENTUL INTOTDEAUNA ESTE CONTACTAT TELEFONIC SI ESTE ANUNTAT DACA PRETUL AFISAT PE SITE SE SCHIMBA.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLITICA DE GARANTIE - nu se acorda garantie in urmatoarele cazuri - va rugam frumos sa cititi relatate mai jos: 

ERMEKO TRADE SRL este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

1. piesa nu a fost montat intr-un service de specialitate.

2. piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate.

3. piesa a fost gresit aleasa (comanda gresita) sau a fost utilizat pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului.

4. piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit.

5. piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente utilajului sau motouneltei , neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului. Service-ul care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile sau reglajele ulterioare.

6. utilajul / motounealta a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare, alte modificari de orice natura.

7. utilajul / motounealta a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice).

8. piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari, sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare.

9. piesele prezinta o uzura normala, fireasca. 

Va stam la dispozitia Dumneavoastra pentru a solutia orice problema ivita, pe calea amiabila. Va rugam sa va informati inainte de a efectua o comanda. Va rugam sa va consultati cu unul din operatoarele noastre la numerele de telefon: 0745.526777, 0771.671634, 0359.313224.

Piesele ce fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi expediate de catre cumparator insotite de urmatoarele documente:

1. copie factura de achizitie emisa de SC ERMEKO TRADE SRL (fiecare client primeste factura, nu se livreaza nici un utilaj sau orice reper fara factura)

2. deviz de montaj in service in care sa fie mentionata data montarii si insotit de factura

3. nota de constatare emisa de un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea

4. in cazul componentelor electronice este necesar rezultatul diagnozei electronice din care rezulta defectiunea reclamata

Pentru orice cerere de garantie se va raspunde in termen de 12 zile de la data inregistrarii.

In cazurile speciale in care deficienta produsului in garantie nu se poate constata in cadrul societatii si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare a produsului, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului in scris din partea producatorului.