Plata produselor

a) Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.ermeko.ro includ T.V.A. 19% conform legislatiei in vigoare.
b) Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
c) Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produsele vandute de ERMEKO TRADE S.R.L, cu exceptia produselor vandute de partenerii ERMEKO TRADE S.R.L, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Modalitati de Plata pe ERMEKO.RO

      1. RAMBURS LA LIVRARE

O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care firma de curierat va livreaza produsele comandate veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata in momentul confirmarii comenzii de catre unul din operatorii nostri si care va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa.