Despre Noi

Firma noastra este infiintata din anul 2006, data la care firma a functionat ca si un atelier de service autorizat.
Ulterior am dezvoltat depozitul de piese de schimb si consumabile trecand aproape exclusiv la importuri . Incercam sa respectam raportul pret/calitate . Calitatea produselor sunt atent monitorizate de catre firma noastra . In momentul in care s-a constatat ca un anumit reper nu atinge o calitate impusa , automat se retrage de la comercializare ( valabil pentru repere non OEM ). Actualmente functionam ca service si depozit cu o gama variata de piese de scimb si consumabile pentru o gama variata de marci.
O pondere importanta o au motoarele ( Briggs&Stratton, Honda, Kohler, LCT, LONCIN, ZONGSHEN, etc.) , piesele de schimb si consumabilele pentru utilaje de gradinarit, constructii, etc.In atelierele noastre efectuam diferite lucrari de strungarie si frezare. Efectuam rectificari de cilindru, andreptam arbore cotit, confectionam diferite garnituri, garnituri de chiuloase, etc. Putem livra orice model de segment sau set segmenti ( pentru motoare in doi sau patru timpi ) si pistoane pentru diferite marci de motoare.

Va oferim motoutilajele Echo care sunt fabricate in exclusivitate numai in Japonia. Asiguram piese de schimb pentru toate tipurile de motoutilajele Echo . Produsele ECHO beneficiaza de 5 ani garantie.